Betaalmogelijkheden - The Chesterfield Brand

Betaalmogelijkheden


AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor chesterfieldbags.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)

AfterPay voert voor chesterfieldbags.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

iDeal - Betalen via uw bank

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat gebruik maakt van uw vertrouwde internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij één van de deelnemende banken, dan kunt u direct met iDEAL betalen. De deelnemende banken zijn; ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank,Van Lanschot Bankiers. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. U betaalt zoals u eigenlijk al gewend bent.

Creditcard

Op nl.chesterfieldbags.com is het ook mogelijk om te betalen met Visa en MasterCard. In stap 4 van de winkelmand wordt u doorgestuurd naar een scherm van Stripe, de organisatie die het betaalverkeer verzorgt voor vele webwinkels. In dit scherm vult u de gevraagde creditcardgegevens in. Om een veilige transactie te garanderen vraagt de creditcardmaatschappij in een volgende stap om aanvullende gegevens. Visa noemt dit Verified by Visa en bij MasterCard heet het MasterCard SecureCode.

Paypal

Bij deze betaalmethode kunt u via PayPal uw transactie verrichten. U dient hiervoor wel een account te hebben bij PayPal.Het aanmaken van een PayPal-account kan via de volgende link: PayPal. Eenmalig koppelt u uw bank, giro of creditcard aan een PayPal-rekening. Het is gratis om een PayPal-rekening te openen.

Bancontact / MisterCash

Betaal nu eenvoudig en snel je bestelling met Bancontact. Je online aankoop afrekenen in een vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

Overboeking

Wanneer je kiest voor de betaalmethode overboeking, verwijzen wij je direct en automatisch door naar het betaalscherm. Je ziet hij alle informatie die nodig is voor het betalen van de bestelling. Als je het bedrag hebt overgeboekt duurt het nog minimaal één tot maximaal 3 werkdag voordat de betaling verwerkt is. Zodra deze is verwerkt wordt je bestelling verzonden.