The Chesterfield Brand - Black Label

The Chesterfield Brand Black Label

Bekijk en shop de unieke Black Label collectie van The Chesterfield Brand! Tassen en accessoires van top kwaliteit leer gecombineerd met een chique en stijlvolle uitstraling.
Lees meer…Chesterfield Black Label Tassen & Accessoires

Kies voor een unieke stijl en exclusieve look met de Black Label collectie van The Chesterfield Brand. De Black Label collectie bestaat uit rugzakken, schoudertassen, laptoptassen en diverse accessoires. Alle tassen en accessoires uit de Black Label collectie zijn gemaakt van High Veg cloving leer. T.o.v. bijvoorbeeld wax pull-up leer ondergaat dit leer een uitgebreid proces van drogen en kleuren. Met name het proces waarin het leer zijn unieke kleur krijgt is echt vakwerk. Het leer wordt vervolgens op verschillende manieren afgewerkt. Bijvoorbeeld met een soft antique crust look. Dit geeft het leer een bewerkte en vintage uitstraling.

The Chesterfield Brand - Black Label

Het leer wat voor onze Black Label collectie gebruikt wordt heeft tot en met het op spanning brengen van het leer hetzelfde proces als het wax pull-up leer wat voor de reguliere collectie wordt gebruikt. Echter bij het leer wat we gebruiken voor “Hi Veg Gloving” leer worden de tassen in elkaar genaaid van zogenaamd “naked leather “ Dat wil zeggen dat de tassen in elkaar worden gezet van het onbehandelde en zongedroogd naturel leer.

Als de tas klaar is wordt de complete tas onder gedompeld in een kleur bad. Hier start het proces om de Chesterfield Black Label tassen hun unieke kleur te geven. De tassen worden daarna gewassen en in de zon gedroogd. Na het drogen worden de tassen in een grote houten trommel “drum “ getrommeld. Dit proces geeft de tas een vintage look.

Daarna worden de tassen handmatig bij gewaxt voor een meer egale kleur. Echter, het washing effect kan zorgen voor wat kleur verschil. Niet ieder gedeelde van het leer neemt evenveel kleur op. Dit heeft iedere tas een unieke uitstraling. Geen tas is hetzelfde.

Voor het gehele looiproces worden Europese goedgekeurde Chemicaliën gebruikt afkomstig uit Duitsland van het bedrijf BASF. Daarmee voldoen onze tassen volledig aan de normen van de strenge Europese voorschriften.

Heb je vragen over onze Black Label collectie?

Heb je vragen over één van onze producten of over je bestelling? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag. Heb je vandaag voor 16.00 uur besteld? Dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden. Alle bestellingen worden met zorg ingepakt en aangeleverd bij onze vervoerder DPD.