Dé Lederwaren Specialist van Nederland | The Chesterfield Brand

Lederwaren van Chesterfield

Op deze pagina vindt u de best verkopende lederwaren van ons merk. The Chesterfield Brand biedt een uitgebreide collectie lederwaren van hoge kwaliteit. U kan bij ons terecht voor lederwaren in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een laptoptas, een leren riem, een lederen weekendtas of een portemonnee. Wij bieden er een oplossing voor.
Lees meer…


Alle Chesterfield lederwaren worden gemaakt van de hoogste kwaliteit leer. Wij maken uitsluitend gebruik van 100% full-grain runderleer. Full-grain leer is de nummer 1 leersoort die op de markt te verkrijgen is. Om leer te produceren wordt de huid opgedeeld in meerdere lagen. Deze verschillende lagen zorgen voor de variatie in kwaliteit van het leer.

Lederwaren van full-grain staan voor lederwaren die gemaakt zijn van de huid die het dichtst bij het oppervlakte zit. Dus de huid net onder het haar. De dichtheid van de huid is op deze plek het hoogst. Deze hoge dichtheid zorgt er voor dat het leer erg sterk is en van nature al waterafstotend is. Vergelijk het maar met uw eigen huid. De charme van full-grain leer is dat het zeer authentiek is. Het 'leven' van een koe is terug te vinden in dit type leer.

Wij gebruiken deze leersoort om al onze producten te maken. U kan bij Chesterfield terecht voor verschillende producten:

Weekendtassen
Chesterfield verkoopt weekendtassen in verschillende kleuren en maten. De weekendtassen worden vaak gemaakt in de kleuren cognac, bruin en zwart. De tassen zijn ruim opgezet en bevatten naast twee stevige handvatten ook altijd over een afneembare schouderriem.

Laptoptassen
We hebben een uitgebreide collectie laptoptassen. Elke leren laptoptas is voorzien van een geschuimd laptopvak. Dit zorgt er voor dat u altijd uw laptop veilig met u mee kan brengen zonder dat u hier een laptophoes voor hoeft te gebruiken. Veel laptoptassen zijn voorzien van een afneembare schouderriem.

Aktetassen
Wij bieden aktetassen in tijdloze en tevens klassieke designs. Alle aktetassen zijn gemaakt in hoge kwaliteit leer in verschillende kleuren. Bekijk onze best verkopende aktetassen op deze pagina.