Leren aktetas voor dames nodig? Bekijk onze collectie! | The Chesterfield Brand

Leren Aktetassen Dames

Op zoek naar een stijlvolle leren aktetas voor dames? Bekijk het ruime assortiment leren aktetassen voor dames van The Chesterfield Brand.
Lees meer…Leren Aktetassen dames

Of het nu zakelijk is of casual. Je bent het liefst altijd stijlvol onderweg. Een leren aktetas voor dames past perfect in een stijlvolle look en is daarnaast ook nog eens functioneel. De meeste aktetassen zijn uitgevoerd met een verstevigd laptop vak, een afneembare schouderband en trolleyband.

Een groot deel van de aktetassen zijn ingericht volgens een harmonica indeling. Dat betekend veel verschillende insteekvakken die zich aan de inhoud aanpassen. Zo order je al je A4 documenten en mappen overzichtelijk in je aktetas.

Leren aktetassen voor dames van top kwaliteit

Een leren aktetas voor dames van The Chesterfield Brand combineert stijl en functionaliteit tot in perfectie. Al onze aktetassen zijn gemaakt van uitsluitend de hoogste kwaliteit leersoorten. Het is niet voor niks dat Chesterfield aktetassen voor dames tot in de lengte van jaren mee gaan.

Nieuwsgierig naar de rest van onze collectie? Bekijk dan ook eens de leren laptoptassen, leren handtassen, leren schoudertassen en schooltassen.

Heb je vragen over de leren aktetassen voor dames of andere producten van The Chesterfield Brand? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag of vertellen je meer over ons merk en producten.