Leren Armbanden - The Chesterfield Brand

Leren Armbanden

Op zoek naar stoere of stijlvolle leren armbanden voor dames en heren? Bekijk de met zorg samengestelde leren armbanden collectie van The Chesterfield Brand.
Lees meer…Leren armbanden van The Chesterfield Brand

The Chesterfield Brand meets Zuid-Amerika. Met onze prachtige armbanden collectie halen we een klein beetje Zuid-Amerikaans temperament in huis. Alle armbanden zijn geproduceerd in Argentinië. In hartje Buenos Aires wordt het leer met zorg geselecteerd en wordt met veel vakmanschap mooie armbanden gemaakt.

Koop nu ook de mooiste leren armbanden voor dames en heren van The Chesterfield Brand. De collectie armbanden bestaat uit modellen voor dames, heren en unisex. De specifieke leren armbanden voor dames zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. De leren armbanden voor heren zijn verkrijgbaar in de maten M, L en XL. Alle armbanden zijn verkrijgbaar in de eigentijdse kleuren cognac, bruin en zwart.

Voor iedere stijl een passende leren armband

De leren armbanden van The Chesterfield brand zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd cow leather. De sluiting is gemaakt van nikkel vrij metaal en sluit eenvoudig doormiddel van een haak- of magneetsluiting. Welke armband je ook kiest, je combineert ze perfect met je favoriete outfit en stijl. Tevens matchen de armbanden perfect bij elkaar, zo geef je jouw eigen stijl een unieke twist.

Meer weten over de leren armbanden of andere producten van The Chesterfield Brand? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.