Leren Armbanden Heren | The Chesterfield Brand

Leren Armbanden Heren

Op zoek naar een stoere of sportieve leren armband? Bekijk de mooie collectie armbanden van The Chesterfield Brand. Speciaal gemaakt voor mannen!Lees meer…Leren Armbanden voor heren

De leren armbanden van The Chesterfield brand zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd cow leather. De sluiting is gemaakt van nikkel vrij metaal en sluit eenvoudig doormiddel van een haak- of magneetsluiting. Welke armband je ook kiest, je combineert ze perfect met je favoriete outfit en stijl. Tevens matchen de armbanden perfect bij elkaar, zo geef je jouw eigen stijl een unieke twist.

The Chesterfield Brand meets Zuid-Amerika. Met onze prachtige armbanden collectie halen we een klein beetje Zuid-Amerikaans temperament in huis. Alle armbanden zijn geproduceerd in Argentinië. In hartje Buenos Aires wordt het leer met zorg geselecteerd en wordt met veel vakmanschap mooie armbanden gemaakt.

Voor iedere stijl een passende leren armband

De juiste accessoire is dé finishing touch voor je outfit. Zeker wanneer de kleur van je leren armband perfect aansluit bij de kleur van je schoenen, shirt of het bandje van je horloge. Daarom zijn alle armbanden verkrijgbaar in drie eigentijdse kleuren, zwart, bruin en cognac. De heren armbanden zijn verkrijgbaar t/m maat XL.

Meer weten over de leren armbanden of andere producten van The Chesterfield Brand? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.