Shop nu een Leren Documentenmap | The Chesterfield Brand

Leren Documentenmap

Ben je op zoek naar een stijlvolle leren documentenmap van top kwaliteit? Bekijk dan ons assortiment en kies je favoriete leren tas of accessoire.
Lees meer…

Dé business musthave: leren documentenmap

Een stijlvolle en praktische manier om documenten, een ipad of laptop mee te nemen. De strakke vormgeving en moderne uitstraling zijn kenmerkend door de documentenmap. De leren documentenmap draag je in de hand en is voorzien van een korte overslag sluiting met een magnetische drukknoop sluiting.

Aan de binnenkant zijn deze leren documentenmappen voorzien van een ruime en praktische indeling. Ruim genoeg voor A4 documenten en voorzien van een verstevigd vak voor laptop of ipad.

Deze mooie trendsetters zijn gemaakt van hoogwaardig wax pull up leer. Wax pull-up leer wordt gekenmerkt door een zachte en soepelere structuur. Eventuele gebruikssporen kun je makkelijk wegwrijven door de speciale wax behandeling die de tas heeft ondergaan. Zo blijft je documentenmap jarenlang als nieuw.

Heb je vragen over de leren documentenmappen of andere producten van The Chesterfield Brand? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag of vertellen je meer over ons merk en producten.

Is een documentenmap voor jou niet helemaal het juiste model? Bekijk dan eens onze collectie leren laptoptassen, leren laptop sleeves, leren aktetassen of leren schooltassen.