Zwarte leren handtas kopen? Bekijk onze collectie! | The Chesterfield Brand

Zwarte Leren Handtas

Ben je op zoek naar een stijlvolle zwarte leren handtas? Bekijk dan onze uitgebreide collectie leren handtassen. Gemaakt van 100% full grain leer.
Lees meer…


Op zoek naar een zwarte leren handtas

Praktisch in gebruik, niet te groot maar wel voldoende ruimte voor het opbergen van sleutels, portemonnee, make-up en andere kleine persoonlijke spullen. Dat zijn de voordelen van een mooie zwarte leren handtas. Onze uitgebreide collectie handtassen voor dames is met zorg samengesteld. Een perfecte mix tussen praktische details en stijlvolle vormgeving en kleuren.

De handtassen van The Chesterfield Brand zijn er in verschillende formaten en uitvoeringen. De kleinere handtassen zijn geschikt om te dragen tijden gelegenheden en handig om je persoonlijke spullen bij je te hebben. De meeste compacte handtassen voorzien van een handig polsbandje. De grotere handtassen zijn in de meeste gevallen voorzien van veel verschillende opbergvakken en een schouderband. Deze kun je doormiddel van een haak makkelijk losmaken. Op deze manier kun je deze tas op meerdere manier dragen en gebruiken.

Shop je favoriete handtas

Vandaag voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. Heb je vragen over onze handtassen of andere producten van The Chesterfield Brand. Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.