Bestel nu Leren Laptop Rugtassen van The Chesterfield Brand

Leren Laptop Rugtas

Een laptop veilig en comfortabel meenemen is geen probleem met laptop rugtassen van The Chesterfield Brand
Lees meer…Laptop Rugtassen, veilig en comfortabel

Beide handen vrij en toch al je spullen, waaronder een laptop, bij de hand. Dat is het grote voordeel van laptop rugtassen. Kenmerkend voor onze leren rugtassen is het extra verstevigde deel voor een laptop. Dit vak is voorzien van een stevig soort schuim. Dit beschermt je laptop tegen val - en stootschade. Leren laptop rugtassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Variërend van rugtassen die geschikt zijn voor laptops van 13 inch tot en met rugtassen voor 15.4 inch laptops.

Ook aan comfort is gedacht. Omdat een rugtas zwaar kan worden met een laptop aan boord zijn de schouderbanden voorzien van een comfortabele vulling. De achterkant is voorzien van comfortabele en ventileren materiaal. Hierdoor neem je ook in de zomer je laptop comfortabel op je rug.

Kies je favoriete rugtas

Het kiezen van je favoriete rugtas is niet eenvoudig. De juiste stijl, uitgekiende details en de juiste maat voor je laptop, tablet en mappen. Gelukkig bieden we een ruime collectie laptoptassen voor zowel dames als heren. De meeste rugtassen zijn voorzien van een organizer voor pennen en pasjes, een smartphone vak en meerdere opbergvakken met ritssluiting.

Heb je vandaag voor 16.00 uur besteld? Dan wordt je bestelling vandaag nog gratis verzonden. Alle bestellingen worden met zorg ingepakt en aangeleverd bij onze vervoerder DPD. Heb je vragen over één van onze producten of over je bestelling? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.