Leren laptoptas voor heren nodig? Bekijk onze collectie! | The Chesterfield Brand

Leren Laptoptassen Heren

Op zoek naar een leren laptoptas voor heren? Bij The Chesterfield Brand maken we uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit leersoorten.

Lees meer…Leren Laptoptassen Heren

Al onze leren laptoptassen worden gemaakt door vakmannen met een passie voor leer. Wij combineren onze tijdloze ontwerpen met de duurzame kwaliteit van ons leer. Elke leren laptoptas heren wordt voordat deze onze fabriek verlaat onderheven aan een uitgebreide kwaliteitscontrole om er zeker van te zijn dat alle details voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Alle heren laptoptassen zijn voorzien van een geschuimd en volledig beschermd laptop vak. Wij maken uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit leersoorten. Zo bent u verzekerd dat u jarenlang van ons vakmanschap kan genieten.

Shop leren laptoptassen voor heren online

Laptoptassen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo hebben we ook een deel van onze collectie leren tassen afgestemd op de wensen van heren. Typerend voor de leren laptoptassen voor heren is een stoere vormgeving en een praktische indeling. Zo neem je dus je laptop mee in een stoere laptoptas waar je ook nog eens alles handig en overzichtelijk in kan opbergen. Handige opbergvakken aan zowel de voor als achterkant en een logische indeling van het hoofdcompartiment. Zo neem je dus je laptop mee in een stoere laptoptas waar je ook nog eens alles handig en overzichtelijk in kan opbergen.

Het assortiment leren laptoptassen voor heren bestaat uit tassen van verschillende formaten. Varierend van laptoptassen geschikt voor 13 inch latops tot grote laptoptassen geschikt voor laptops t/m 18 inch. De meeste laptoptassen zijn voorzien van een verstevigd tabletvak, organizer voor het opbergen van pasjes en pennen, een smartphonevak en een afneembare schouderband.

Jouw leren laptoptas gratis en snel geleverd

Heb je vandaag voor 16.00 uur besteld? Dan wordt je bestelling vandaag nog gratis verzonden. Alle bestellingen worden met zorg ingepakt en aangeleverd bij onze vervoerder DPD. Heb je vragen over één van onze producten of over je bestelling? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.