Leren portemonnee voor dames nodig? Bekijk onze collectie! | The Chesterfield Brand

Leren Portemonnees Dames

Opzoek naar een leren portemonnee voor dames? Al onze portemonnees voor dames zijn RFID beschermd. Dit betekent dat uw geld goed beschermd is tegen diefstal via contactloos betalen. The Chesterfield Brand dames por…
Lees meer…temonnees zijn uitsluitend gemaakt van de beste kwaliteit leersoorten. Bij het ontwerpen van onze portemonnees combineren we tijdloze designs met duurzame kwaliteit. Voordat een dames portemonnee onze fabriek verlaat wordt deze onderworpen aan een zeer uitgebreide keuring. Hierdoor bent u er zeker van dat u met een Chesterfield portemonnee een product in huis haalt waar u jarenlang van zal genieten.

De RFID bescherming in onze dames portemonnees is op unieke wijze verwerkt. U denkt wellicht aan harde, metalen cases in een portemonnee om uw pasjes te beschermen. Bij The Chesterfield Brand is dit niet het geval. Wij maken gebruik van unieke, soepele materialen in de voering van onze portemonnees. Hierdoor behoudt de leren portemonnee zijn klassieke, tijdloze model terwijl uw geld toch goed beschermd is.

Door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit leersoorten in onze producten kan u er van uit gaan dat uw leren portemonnee dames jarenlang mee gaat. Het gebruik van full-grain leer zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Full-grain leer staat bekend als het beste leer dat er bestaat. Ons wax pull-up leer ondergaat een speciale wax behandeling. Hierdoor trekt er een speciale wax in het leer waardoor het erg zacht wordt en een unieke touch krijgt. Waar krasjes op andere leersoorten altijd zichtbaar blijven, heeft ons leer als kenmerk dat krasjes makkelijk weggewreven kunnen worden met een zachte doek. Hierdoor blijven alle vrouwen portemonnees jarenlang goed.