Leren portemonnee heren nodig? Bekijk onze collectie! | The Chesterfield Brand

Leren Portemonnees Heren

Opzoek naar een leren portemonnee voor heren? Al onze heren portemonnees zijn RFID beschermd. Dit betekent dat uw geld goed is beschermd tegen diefstal via contactloos betalen.
Lees meer…Leren Portemonnees Heren

Wij gebruiken voor al onze leren heren portemonnees uitsluitend de beste kwaliteit leersoorten. Bij het ontwerpen van onze portemonnees combineren we duurzame kwaliteit met tijdloze designs. Voordat een portemonnee onze fabriek verlaat wordt deze onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitscontrole. Hierdoor bent u er zeker van dat u met een Chesterfield portemonnee een product in huis haalt waar u jarenlang van kan genieten.

De RFID technologie in onze portemonnees is uniek. U denkt wellicht aan een harde, metalen cases in een portemonnee om uw pasjes veilig te houden. Bij al onze portemonnees voor heren is dit niet het geval. Wij maken gebruik van unieke, zachte materialen in de voering van onze portemonnees. Hierdoor behoudt de leren portemonnee zijn klassieke model terwijl uw geld toch veilig is.

Portemonnee Heren

Door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit leersoorten in onze producten kan u er van uit gaan dat uw leren portemonnee heren jarenlang mee gaat. Het gebruik van full-grain leer zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Full-grain leer staat bekend als het beste leer dat er te verkrijgen is. Ons wax pull-up leer ondergaat een speciale behandeling met een mooie wax. Hierdoor trekt er een speciale wax in het leer waardoor het erg zacht wordt en een unieke touch krijgt. Waar krasjes op andere leersoorten altijd zichtbaar blijven, heeft ons leer als kenmerk dat krasjes makkelijk weggewreven kunnen worden met een zachte doek. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige portemonnee.