Leren Reistas nodig? Bekijk onze collectie! | The Chesterfield Brand

Leren Reistassen

Met een leren reistas van The Chesterfield Brand bent u verzekerd van de ultieme combinatie tussen kwaliteit en stijl. De hoge kwaliteit en speciale behandeling van alle leersoorten die wij gebruiken maken uw reistas volledig uniek.
Lees meer…Door veel vakmanschap gaat een leren reistas gegarandeerd tot in de lengte van jaren mee. Met een leren reistas van The Chesterfield Brand valt u gegarandeerd op als u op reis bent.

De topkwaliteit leersoorten waar wij gebruik van maken zorgen ervoor dat u tot in de lengte van jaren van uw reistas kan genieten. Al onze reistassen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. De cognac kleur is een erg tijdloze en tevens moderne kleur. Daarnaast zijn ook al onze tassen verkrijgbaar in bruin en zwart. De speciale wax behandeling die ons leer heeft ondergaan geven de leren reistassen een bijzonder effect. Eventuele gebruikssporen kan u makkelijk wegwerken doordat de wax zich weer egaal over het leer verspreidt.

Onze leren reistassen zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Zo bieden wij voor elke reis de perfecte tas. Of u nou een dagje uit gaat of een lang weekend weg, met een Chesterfield reistas kan u al uw spullen zorgeloos met u mee nemen. Naast twee stevige handvatten beschikt elke leren reistas over een lange en verstelbare schouderriem om de tas comfortabel mee te nemen. Daarnaast is de schouderriem ook nog afneembaar.