Leren rugzak kopen? Bestel uw rugzak bij The Chesterfield Brand

Leren Rugzakken

Op zoek naar een leren rugzak voor dames of heren? Bekijk ons hele assortiment leren rugzakken. Gemaakt met passie voor mooie producten en kwalitatief hoogwaardig leer.
Lees meer…Shop Leren Rugzakken van The chesterfield Brand

Een leren rugzak van The Chesterfield Brand combineert stijl en functionaliteit op een hoog niveau. Elke leren rugtas wordt gemaakt van uitsluitend de hoogste kwaliteit leersoorten. Alle rugzakken ondergaan een uitgebreide kwaliteitscheck om er zeker van te zijn dat we vakmanschap leveren.

Onze rugzakken worden gemaakt van 100% full-grain wax pull-up leer. Het unieke en mooie kenmerk van dit type leer is dat het heel makkelijk te onderhouden is. Na een behandeling met een blanke lederwax ben je verzekerd van een zo goed als nieuw ogende tas. Full-grain leer is de hoogste kwaliteit leer die te verkrijgen is. Elke leren rugzak wordt uitsluitend gemaakt van deze hoge kwaliteit leersoort.

Leren rugzakken in verschillende stijlen voor dames en heren

Wij bieden leren rugzakken voor verschillende activiteiten. Of je nou een dagje gaat shoppen met je vriendinnen in de stad en je spullen comfortabel wilt meenemen op je rug. Of dat je zakelijk een stijlvolle rugtas gebruikt om je laptop in mee te nemen. Bij The Chesterfield Brand bieden wij je hier een oplossing voor. Kijk in de omschrijving welke Chesterfield rugzak is uitgerust met een handig laptop vak, smartphone vak of tablet vak.

Je kan bij ons kiezen uit 3 mooie kleuren leer. Vrijwel alle leren rugzakken worden geleverd in zwart, bruin of de trendy cognac kleur. Voor verschillende modellen hebben we ook kleuren als taupe en navy toegevoegd.

Heb je vragen over de leren rugzakken of andere producten van The Chesterfield Brand? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag of vertellen je meer over ons merk en producten.