Leren Schooltas voor dames nodig? Bekijk onze collectie! | The Chesterfield Brand

Leren Schooltas Dames

Met een leren schooltas voor dames van The Chesterfield Brand ben je verzekerd van de ultieme combinatie tussen stijl en functionaliteit. Al onze leren schooltassen hebben een handige en ruime indeling waardoor het meenemen van al je dagelijkse items eenvoudig is.
Lees meer…Alle Chesterfield schooltassen zijn gemaak van hoge kwaliteit leersoorten. Deze hoge kwaliteit van het leer zorgt er voor dat elke leren schooltas dames gegarandeerd een volledige schooltijd mee gaat. U kiest bij The Chesterfield Brand dus voor duurzaamheid en kwaliteit. Dames schooltassen van The Chesterfield Brand zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en vormen.

Kies je favoriete leren schooltas

De meeste schooltassen zijn voorzien van een handig laptop vak. Hiermee kan u altijd uw 13" laptop of macbook veilig met u mee brengen. Om er alle schoolspullen in mee te kunnen nemen, zijn de schooltassen ook voorzien van meerdere andere vakken. Het hoofdcompartiment is ruim genoeg om er bijvoorbeeld boeken en andere documenten van A4-formaat in op te bergen. De kleinere vakken zijn ideaal voor spullen als een rekenmachine, smartphone en fietssleutels. De school rugtassen zijn door de brede schouderbanden eenvoudig op te tillen en comfortabel op de rug te dragen. De schouderbanden zijn vaak zacht zodat de tas tijdens het fietsen of lopen makkelijk en comfortabel op de rug mee te nemen is. De rugzakken zijn speciaal ontworpen om het gewicht van de leren schooltas dames over de rug te verdelen: zo treden er geen rugklachten op.

Heb je vragen over onze leren schooltassen, of andere producten? Laat het ons weten, we helpen je graag!