Leren Schooltas voor heren nodig? Bekijk onze collectie! | The Chesterfield Brand

Leren Schooltas Heren

Op zoek naar een leren schooltas voor heren? Bij The Chesterfield Brand vind je leren schooltassen met veel stijl en hoge functionaliteit. Alle schooltassen zijn ruim en handig ingedeeld waardoor het erg eenvoudig is om al je dagelijkse items mee te nemen. De hoge kwaliteit van het leren zorgt ervoor dat onze schooltassen jarenlang meegaan.

Lees meer…Leren Schooltassen Heren

Alle Chesterfield heren schooltassen zijn gemaak van hoge kwaliteit leersoorten. Deze hoge kwaliteit van het leer zorgt er voor dat elke leren schooltas heren gegarandeerd een volledige schooltijd mee gaat. U kiest bij The Chesterfield Brand dus voor duurzaamheid en kwaliteit. Schooltassen voor heren van The Chesterfield Brand zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en vormen.

De school rugtassen zijn door de brede schouderbanden eenvoudig op te tillen en comfortabel op de rug te dragen. De schouderbanden zijn vaak zacht zodat de tas tijdens het fietsen of lopen makkelijk en comfortabel op de rug mee te nemen is. De rugzakken zijn speciaal ontworpen om het gewicht van de leren schooltas heren over de rug te verdelen: zo treden er geen rugklachten op. De meeste schooltassen voor heren zijn voorzien van een handig laptop vak. Hiermee kan u altijd uw 13" laptop of macbook veilig met u mee brengen. Om er alle schoolspullen in mee te kunnen nemen, zijn de schooltassen ook voorzien van meerdere andere vakken. Het hoofdcompartiment is ruim genoeg om er bijvoorbeeld boeken en andere documenten van A4-formaat in op te bergen. De kleinere vakken zijn ideaal voor spullen als een rekenmachine, smartphone en fietssleutels.