Leren Shopper nodig? Bekijk onze collectie! | The Chesterfield Brand

Leren Shoppers

Op zoek naar een leren shopper van The Chesterfield Brand? Onze leren shoppers combineren stijl en functionaliteit op een unieke wijze.
Lees meer…Leren Shoppers

Aan het shoppen met vriendinnen? Boodschappen doen of onderweg naar een afspraak? Een stijlvolle leren shopper biedt dan uitkomst. Een leren shopper kenmerkt zich door een ruim formaat, veel opberg mogelijkheden, lange handvaten en een stijlvolle look. De leren tassen zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een smartphone vak, een organizer en stevige ritssluitingen.

Leren Shopper van hoge kwaliteit

De unieke behandeling van onze leersoorten geven al onze shoppers een speciale, zachte look and feel. Het vakmanschap en aandacht die wij aan onze leren shoppers geven zorgen ervoor dat je verzekerd bent van een tas van topkwaliteit. Elke leren shopper is praktisch en ruim ingedeeld. Je neem al je essentiële, dagelijkse benodigdheden overzichtelijk mee.

Stevige handvatten, een afneembare schouderband of een verstevigd en veilig vak voor je smartphone. In onze webshop kun je uitgebreide combinaties vinden die exact aansluiten bij jouw wensen. De tassen zijn gemaakt van hoogwaardig wax pull-up leer. Met een leren shopper kom je bij zowel elegante als casual activiteiten goed voor de dag.

Elke Chesterfield shopper wordt gemaakt in meerdere kleuren. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren cognac, bruin en zwart. Sommige tassen zijn uitgevoerd in moderne kleuren als taupe en navy.

Heb je vragen over de leren shoppers of andere producten van The Chesterfield Brand? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag of vertellen je meer over ons merk en producten.