Leren Sleuteletui kopen? - The Chesterfield Brand

Sleuteletui

Op zoek naar een Leren Sleuteletui? Bekijk dan eens de ruime collectie, in verschillende kleuren en gemaakt van verschillende soorten leer.
Lees meer…
Een handige accessoire, de leren sleuteletui

Nooit geen gedoe meer met losse sleutels of eindeloos zoeken naar je autosleutels. Met een leren sleuteletui vind jij je sleutel veel eenvoudiger terug. Naast het gemak is de leren sleuteletui ook een stijlvolle oplossing voor het opbergen van je sleutels.

De leren sleuteletuis zijn uitgevoerd in verschillende soorten leer. Waaronder Wax Pull up leer, Odean leer en Cow Waxy leer. Iedere product is gemaakt van 100% full grain leer van topkwaliteit. Naast een handige opbergplek voor al je sleutels kun je de leren sleuteletui ook gebruiken als portemonnee. Alle sleuteletuis zijn voorzien van een stevige ritssluiting en ruimte voor zowel brief- als muntgeld.

Leren sleuteletuis snel geleverd

Heb je vandaag voor 16.00 uur besteld? Dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden. Alle bestellingen worden met zorg ingepakt en aangeleverd bij onze vervoerder DPD.

Heb je vragen over de leren sleuteletuis of andere producten van The Chesterfield Brand? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag of vertellen je meer over ons merk en producten.