Leren Sporttas nodig? Bekijk onze collectie! | The Chesterfield Brand

Leren Sporttassen

Met een leren sporttas van The Chesterfield Brand valt u gegarandeerd op in de sportschool. Alle leren sporttassen zijn gemaakt met een hoge dosis passie en vakmanschap.
Lees meer…De topkwaliteit leersoorten waar wij gebruik van maken zorgen ervoor dat u tot in de lengte van jaren van uw sporttas kan genieten. Al onze sporttassen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. De cognac kleur is een erg tijdloze en tevens moderne kleur. Daarnaast zijn ook al onze tassen verkrijgbaar in bruin en zwart. De speciale wax behandeling die ons leer heeft ondergaan geven de leren sporttassen een uniek effect. Eventuele gebruikssporen kan u makkelijk wegwrijven doordat het wax zich weer egaal over het leer verspreidt.

Onze leren sporttassen zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Zo bieden wij voor elke sportactiviteit de perfecte tas. Of u nou naar de sportschool gaat of naar een voetbaltraining, met een Chesterfield sporttas kan u al uw spullen zorgeloos met u mee nemen. Naast twee stevige handvatten beschikt elke leren sporttas over een lange en verstelbare schouderriem om de tas comfortabel mee te nemen. Daarnaast is de schouderriem ook nog afneembaar.