Leren toilettas voor heren nodig? Bekijk onze collectie! | The Chesterfield Brand

Leren Toilettas Heren

Opzoek naar een leren toilettas voor heren? Bij The Chesterfield Brand maken we onze toilettassen voor heren uitsluitend van de best verkrijgbare kwaliteit leer. Bekijk onze complete collectie, speciaal voor heren.
Lees meer…Leren toilettassen heren

Of je nu op vakantie gaat, op zakenreis of een citytrip met vrienden. Je bent het liefst zo stijlvol mogelijk onderweg. Daarom mag een mooie leren toilettas ook niet ontbreken in jouw bagage. Belangrijk bij het uitkiezen van een geschikte toilettas is het formaat. Dit is natuurlijk afhankelijk van wat je allemaal mee wil nemen en hoe lang je weg gaat. Daarom hebben we leren toilettassen in verschillende maten.

Naast voldoende inhoud om al je toiletspullen mee te nemen is een stijlvolle look natuurlijk ook belangrijk. Daarom hebben we een leren toilettas voor heren opgenomen in onze black label collectie. Deze luxe toilettas is gemaakt van stijlvol hi-veg gloving leer en biedt voldoende ruimte om al je spullen mee te nemen.

Alle leren toilettassen zijn voorzien van een synthetische binnenvoering. Deze is eenvoudig schoon te maken. Een leren toilettas toch te klein? Dan is een hangende toilettas van leer misschien een oplossing. Deze toilettassen zijn voorzien van een haak, daarmee hang je overal eenvoudig je toilettas op.

Kies voor duurzame kwaliteit

We combineren onze tijdloze designs met duurzame kwaliteit waardoor je jarenlang kunt genieten van onze producten. Iedere toilettas wordt voordat hij onze fabriek verlaat onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitscontrole om er zeker van te zijn dat zelfs de kleinste details voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Heb je vragen over onze leren toilettassen of andere producten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.