Leren Weekendtas kopen? Bestel uw weekendtas bij The Chesterfield Brand

Leren Weekendtassen

Op zoek naar een stijlvolle of sportieve leren weekendtas? Bij The Chesterfield Brand vind je een uitgebreide collectie hoge kwaliteit weekendtassen in verschillende kleuren
Lees meer…Leren Weekendtassen

Al onze leren weekendtassen worden gemaakt van 100% full-grain leer. Beter dan dit type leer vind je nergens. The Chesterfield Brand leren weekendtassen zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Zo bieden wij voor elke activiteit een gepaste oplossing. Of je de tas nou als reistas gebruikt voor een weekendtrip of als leren sporttas voor een stevige workout, met een Chesterfield weekendtas neem je al je spullen zorgeloos mee. Naast een lange en verstelbare schouderriem om de tas comfortabel mee te nemen over je schouder, beschikken onze weekendtassen ook over twee stevige handvatten. Daarnaast is de schouderriem ook nog afneembaar. De binnenkant is voorzien van een vak met ritssluiting, handig voor kleinere spullen. Diverse modellen beschikken tevens over een laptop- en of tabletvak.

Jouw Chesterfield Leren Weekendtas in verschillende kleuren

Al onze weekendtassen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. De cognac kleur is een erg tijdloze en tevens moderne kleur. Daarnaast zijn ook al onze tassen verkrijgbaar in bruin en zwart. De speciale wax behandeling die ons leer heeft ondergaan geven de leren weekendtas een uniek effect. Eventuele gebruikssporen kun je makkelijk wegwrijven doordat het wax zich weer egaal over het leer verspreidt.

Heb je vragen over de leren weekendtassen of andere producten van The Chesterfield Brand? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag of vertellen je meer over ons merk en producten.