Leren weekendtas voor dames nodig? Bekijk onze collectie! | The Chesterfield Brand

Leren Weekendtassen Dames

Een leren weekendtas voor dames van The Chesterfield Brand combineert kwaliteit en stijl. Al onze leren weekendtassen zijn ruim van binnen en uitsluitend gemaakt van de hoogste kwaliteit leer.
Lees meer…U kan er vanuit gaan dat uw jarenlang van uw weekendtas kan blijven genieten. Al onze weekendtassen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. De cognac kleur is een erg tijdloze en tevens moderne kleur. Daarnaast zijn ook al onze tassen verkrijgbaar in bruin en zwart. De speciale wax behandeling die ons leer heeft ondergaan geven de leren weekendtas dames een uniek effect. Eventuele gebruikssporen kan u makkelijk wegwrijven doordat het wax zich weer egaal over het leer verspreidt.

Leren Weekendtas Dames met hoge kwaliteit

Onze leren weekendtassen zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Zo bieden wij voor elke activiteit een gepaste oplossing. Of u nou naar de sportschool gaat of op een lange weekendtrip, met een Chesterfield weekendtas voor dames brengt u al uw spullen zorgeloos met u mee. Naast twee stevige handvatten beschikt elke leren weekendtas over een lange en verstelbare schouderriem om de tas comfortabel mee te nemen. Daarnaast is de schouderriem ook nog afneembaar.