Levering & Retourneren - The Chesterfield Brand

Levering & Retourneren


Levering

DPD

Al onze pakketten worden verzonden via DPD met uitgebreide aflevermogelijkheden. Je ontvangt op de dag voor de bezorging een e-mail waarmee je het bezorgmoment kan aanpassen. Dit is meestal in de avonduren. Vervolgens ontvang je op de dag van bezorging een e-mail met een tijdvak van twee uur waarin DPD het aflevert.

Wanneer ontvangt je jouw pakket?

Onderstaand vind je de verschillende bezorgmomenten.

Besteld opEerste bezorgmoment
Maandag voor 16:00
Dinsdag
Dinsdag voor 16:00 Woensdag
Woensdag voor 16:00 Donderdag
Donderdag voor 16:00 Vrijdag
Vrijdag voor 16:00 Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Rondom de feestdagen in december hanteren wij een aangepast bezorgschema van DPD. Wij adviseren om je bestelling tijdig te plaatsen. Bekijk hier wanneer jouw pakketje bezorgd word.

Ben je op het eerste bezorg moment niet thuis? Dan brengt DPD het naar het dichtstbijzijnde DPD afhaalpunt.

Uiteraard geldt dit alleen voor producten die op het moment van bestellen op voorraad zijn.

Voor meer informatie over aangepaste postbezorging door DPD tijdens feestdagen verwijzen we naar de website van DPD.


Retourneren

Eenvoudig retourneren

Voor het ruilen en retourneren van je bestellingen worden bij The Chesterfield Brand geen verzendkosten in rekening gebracht. Uitzondering hierop is wanneer je meerdere artikelen bestelt, en besluit 1 artikel onder de €50,- te houden. In dat geval rekenen wij €4,95 verzendkosten. Dit zullen wij verrekenen met het te crediteren bedrag.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Download hier het modelformulier voor herroeping.

Het retourneren van je bestelling kan eenvoudig en snel. Klik op onderstaande knop 'retour aanmelden' en meld je retour aan. Hou hiervoor je postcode en track en trace code bij de hand.

Voor meer informatie over retourneren verwijzen we je graag door FAQ

Ruilprocedure

Wij adviseren je om voor het artikel dat je wil ontvangen een nieuwe bestelling te plaatsen. Op deze manier heb je het artikel zo snel mogelijk in huis. Op deze manier kun je zo snel mogelijk genieten van de door jouw bestelde producten.

Levering

Wij leveren bestellingen via de Nederlandse site op dit moment uitsluitend in Nederland en België.