Over Ons - The Story Behind The Brand

Over Ons - The Story Behind The Brand


Chesterfield leren tas


"Een fantastisch gevoels-product"The Chesterfield Brand wil bewijzen dat het ook anders kan en dat iedereen positief kan profiteren van betere arbeids- en leefomstandigen in de mode industrie. Meerdere retailers en consumenten geloven inmiddels in onze aanpak en kunnen zich meten met het verhaal achter The Chesterfield Brand. Wij willen een nieuwe industriestandaard zetten en een inspiratiebron zijn voor velen door onze openheid, eerlijkheid en integriteit.

Wij brengen hoogwaardige producten voor betaalbare prijzen. Elke spil in onze cyclus wordt gelijkwaardig en eerlijk beloond. Grondstoffen en materialen worden met respect voor natuur en mens verworven en verwerkt en we zien er streng en persoonlijk op toe dat alle handelingen in de productie worden verricht naar Europese norm. The Chesterfield Brand biedt een bovengemiddeld hoge beloning voor de inspanningen en investeringen van onze retailers.

Door een zo kort mogelijke en eigenhandig beheerde supply-chain houden wij controle over alle processen en waarborgen wij de kwaliteit en betaalbaarheid van onze producten. Door deze werkwijze zijn wij er van overtuigd dat wij onze community kunnen uitbouwen en extra en dure reclame-inspanningen overbodig zijn. Ultiem eindresultaat: De consument krijgt een fantastisch gevoels-product zonder daarvoor te diep in de buidel te hoeven tasten.“Laten zien dat succes, eerlijkheid en kwaliteit betaalbaar kunnen blijven”

“Laten zien dat succes, eerlijkheid en kwaliteit betaalbaar kunnen blijven”


The Chesterfield Brand streeft ernaar middels innovatie & duurzame ontwikkelingen ieder persoon die succesvol wil zijn te kunnen voorzien van onze producten.
Wij laten zien dat succes betaalbaar blijft en bieden daarnaast een ongekende meerwaarde.


The Chesterfield Brand legt haar hart en ziel in het maken van unieke producten die draagbaar zijn voor iedereen. Voor ons is het van groot belang dat onze producten met liefde en plezier worden gedragen.


The Chesterfield Brand producten bezitten een voortreffelijke kwaliteit, zijn rijk aan details en betaalbaar. De ontwerpers van Chesterfield laten geen enkel middel onbenut bij het bedenken en verfijnen van hun producten, waarbij de fysieke ‘feeling’ en functionaliteit van hun producten hoog in het vaandel staan.

Wij investeren in het product, waarbij we in de regel beginnen met de beste industriële, klassieke en vintage stijlen en die compleet maken door ons eigen karakter toe te voegen.

"Investeren in het product"


Chesterfield leren tasChesterfield leren tas


Chesterfield leren tas


Chesterfield leren tas