Leren Trolley kopen? Reis in stijl met trolleys van The Chesterfield Brand

Leren Trolleys

Reis je ook graag in stijl de wereld over? Of bezoek jij je favoriete steden het liefst met een stijlvolle trolley? Bekijk dan eens de leren trolleys van The Chesterfield Brand.
Lees meer…

Stijlvol reizen met leren trolleys van The Chesterfield Brand

Met een grote collectie leren tassen en accessoires mag een leren trolley niet ontbreken. Deze unieke trolleys zijn uitgevoerd in twee formaten. Een compacte leren trolley Xavi. Geschikt voor korte reizen, citytrips of zakelijk gebruik. Deze trolley biedt voldoende opberg vakken, waaronder een laptop vak en opberg vakken voor A4 documenten en mappen.

Naast een compacte uitvoeren bieden we ook een echte reistrolley, de Fedde. Uitgevoerd in twee stijlvolle kleuren en voorzien van een aantal ruim opgezette ruimtes om voldoende spullen mee te nemen.

De leren trolleys zijn voorzien van een stevig frame met comfortabele wieltjes voor extra comfort tijdens je reis. Ondanks dat deze trolleys van leer zijn gemaakt is het gewicht vrijwel gelijk aan kunststof trolleys en koffers.

Jouw leren trolley snel en veilig geleverd

Heb je vandaag voor 16.00 uur besteld? Dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden. Alle bestellingen worden met zorg ingepakt en aangeleverd bij onze vervoerder DPD. Heb je vragen over één van onze producten of over je bestelling? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.